Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Skórka Ymira

chuno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Otóż widziałem w grze, że jeśli ktoś wbije 30 lvl to dostanie skórkę do Ymira coś tam Demon. Wbiłem ostatnio i tej skórki nie dostałem. Wiecie może jak ją aktywować?

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

A ktoś już dostał tą skórkę?

@Edit

Oblukałem i okazało się, że tej skórki jeszcze nie dodali(jest w plikach ale nie można narazie zdobyć).Musisz co każdy patch wbijać w opis aktualizacji i patrzyć w New skins czy dodali tego skina.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

A ja mam do was pytanie :P Jak wbiłem jeden dzień po, nie caly około 4 w nocy to mi zaliczą to?

nikt tego nie wie

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A ja mam do was pytanie :P Jak wbiłem jeden dzień po, nie caly około 4 w nocy to mi zaliczą to?

open_beta_ymir_skin1.jpg

Wg. tego jeżeli będziesz miał 30lvl przed wprowadzeniem tego skina do użytku dostaniesz go.

1365425281-U294119.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki,że taki odkop ile taki 30lv się wbija,jestem nowym graczem przybyłem z lola powiem szczerze smite o wiele lepszy i dobrze mi idzie.

I moje pytanko jak skończy się beta to konta z lv wbitym podczas bety pozostaną ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...